Om

Lil’ Paradise Copenhagen er et dansk børnetøjsmærke, som producerer tøj til piger og drenge fra nyfødt til 6 år. Børn er det mest dyrebare, vi har i livet, og derfor er det vores mission at producere tøj af højeste kvalitet, som er tilpasset det lille menneskes behov uden at begrænse muligheder for leg og udfoldelse. Samtidigt vægter vi højt, at tøjet er smukt og fleksibelt. Vi hylder, at livet skal føles som en fest hver dag, hvor barnet er vært for festen – en fest fyldt med leg, læring og eventyrer.

Enkelt, unikt og iøjefaldende

Grundstenene for Lil’ Paradise blev lagt i 2019, hvor vi fik en idé om at skabe en børnekollektion bestående af unikke dele, som er skabt til daglig brug. Vi har i flere år undersøgt mange forskellige materialer og deres egenskaber, samt besøgt adskillige fabrikker i forskellige lande for at finde den ønskede kvalitet til vores brand. Vores hovedformål er, at vi udelukkende producerer tøj, som vi vil iklæde vores egne børn. Derfor er høj kvalitet og værdige arbejdsvilkår vores første prioritet.

Bæredygtighed og respekt

Lil’ Paradise Copenhagen vægter højt, at alt tøj behandles inden for bæredygtighedens rammer. Ligeledes vægter vi også, at den enkelte medarbejder på fabrikken er ansat under værdige vilkår. Derfor består vores liv af mange forretningsrejser med jævne mellemrum for at følge produktionen nøje. Vi kommer helt tæt på den enkelte medarbejder og fabrikanternes arbejdsvilkår, og det kan derfor siges, at vi har stiftet en ”familie” med fabrikanterne og de ansatte, hvor vi passer godt på hinanden.

På denne måde er vi vidne til, at vores produkter produceres i den høje kvalitet, som vi ønsker, med respekt for den enkelte medarbejder.

Alle produkter produceres i OEKO-TEX STANDARD 100 og økologisk bomuld.